ENGLISHΕλληνικά
ακολουθήστε μας

Οι πλαστικές κάρτες ανοίγουν την πόρτα της αγοράς!

Η εξειδικευμένη στόχευση των πελατών και η ανάγκη προσωποποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει τις πλαστικές κάρτες απαραίτητες  στις συναλλαγές με πολλές επιχειρήσεις. 

Η πλαστική κάρτα είναι ένας επιπλέον πρακτικός τρόπος για να υπενθυμίζει μια επιχείρηση στους πελάτες της τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίζουν από τις επαναληπτικές συναλλαγές με την συγκεκριμένη επιχείρηση με τη χρήση της κάρτας. Τα πλεονεκτήματα αυτά, είτε με την μορφή εκπτώσεων, είτε με πρόσθετες υπηρεσίες, δίνουν την αίσθηση της ιδιαίτερης μεταχείρισης, της οικειότητας και της ανταποδοτικότητας με αποτέλεσμα να χτίζεται μια ισχυρή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η προσωποποιημένη πληροφόρηση που προκύπτει από την χρήση των πλαστικών καρτών, δίνει σε μια επιχείρηση το πλεονέκτημα σε μια καλύτερη στόχευση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της και συνεπώς την αύξηση των πωλήσεων σε μακροπρόθεσμη βάση.
Εκτός της εκπτωτικής ιδιότητας οι πλαστικές κάρτες χρησιμοποιούνται και ως εισιτήρια διαρκείας, κάρτες μέλους, δωροκάρτες, κάρτες ελέγχου πρόσβασης, υπηρεσιακές ταυτότητες, κάρτες υγείας, τραπεζικών συναλλαγών κ.α.

Οι πλαστικές κάρτες επιδέχονται αναλόγως τη χρήση τους μοναδικά προσωπικά στοιχεία με απευθείας εκτύπωση όπως τα μεταβλητά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αρίθμηση, ημερομηνία λήξης, barcode κ.ά. και κωδικοποίηση  με μαγνητική ταινίαή chip).

Για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των πλαστικών καρτών είναι απαραίτητη η αγορά προγράμματος διαχείρισης του πελατολογίου, ώστε να γίνεται άμεσα η ταυτοποίηση και η εξαργύρωση ή η ανανέωση των προνομίων.

Στην b2b παράγουμε και εκτυπώνουμε πλαστικές κάρτες PVC με πολλές επιλογές σε χρώματα επιφανείας, με εκτύπωση τετραχρωμίας (CMYK) ή PMS (pantone). Μπορείτε να παραγγείλετε οποιαδήποτε ποσότητα, ακόμα και λίγα τεμάχια χωρίς ελάχιστη παραγγελία.  

Οι κάρτες μπορεί να περιλαμβάνουν μεταβλητά δεδομένα όπως προσωποποίηση, bar code, αρίθμηση, ή συνδυασμό των παραπάνω με πολλές εφαρμογές. 
  •  Κάρτες μέλους
  •  Δωροκάρτες 
  •  Εκπτωτικές κάρτες 
  •  VIP κάρτες
  •  Loyalty cards 
  •  Προϊοντικές κάρτες 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
b2b Solutions Ε.Π.Ε.
Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία
Σπύρου Βρεττού 111
Τ.Κ.13671, Θέση "Πέτρα Λουτρό”
ΒΙ.ΠΕ. Αχαρνών, Aττική
210 8068120 info@b2bsolutions.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 086002102000
© 2024 B2B Solutions ΕΠΕ. All rights reserved.
Site by overron