ENGLISHΕλληνικά
ακολουθήστε μας

Ψηφιακή: Είναι η οικονομικότερη λύση στα μικρά τιράζ;

Στην ψηφιακή εκτύπωση η τεχνολογία επιτρέπει στο έντυπο να στέλνεται απευθείας στην εκτύπωση με την χρήση ψηφιακών αρχείων, όπως π.χ. ένα PDF (Portable Document Format). 
Η διαδικασία αυτή απλοποιεί τα πράγματα καταργώντας την χρήση ενδιάμεσων σταδίων όπως αυτό της δημιουργίας φιλμ, τσίγκων, τελάρων κ.λ.π. με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση τόσο χρόνου όσο και χρήματος . Χωρίς την ανάγκη των ενδιάμεσων σταδίων που απαιτούν επιπλέον χρόνο η ψηφιακή εκτύπωση έχει βελτιώσει πολύ τους χρόνους παραγωγής. Επιπλέον, καθώς από ένα ψηφιακό αρχείο προχωράμε απ' ευθείας σε εκτύπωση, δεν χρειάζεται να αυξάνουμε τις ποσότητες εκτύπωσης για μείωση του κόστους ανά τεμάχιο. Έτσι, μπορούμε να τυπώνουμε την ακριβή ποσότητα κάθε φορά που παρουσιάζεται μια συγκεκριμένη ανάγκη και όχι να προβλέπουμε μελλοντικές και να δημιουργείτε στοκ από εκτυπωμένα προϊόντα με πληροφορίες ή δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν πολύ σύντομα.
Έτσι, η τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης δίνει την δυνατότητα η παραγωγή του εκτυπωμένου προϊόντος να είναι ενημερωμένη, κυριολεκτικά up to date, αφού η εκτύπωση αφορά άμεσες ανάγκες. Οπότε δεν υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρχει εκτυπωμένο προϊόν αλλά να είναι άχρηστο καθώς έιναι άκυρη η πληροφορία που παρέχει.

Σήμερα μάλιστα με την εξέλιξη της ψηφιακής εκτύπωσης, η ποιότητα των εντύπων που πετυχαίνουμε ψηφιακά είναι εξίσου καλή με της παραδοσιακής offset εκτύπωσης.  

Ψηφιακή εκτύπωση VS Offset
Πλεονεκτήματα της Ψηφιακής εκτύπωσης 
  • Χαμηλότερο κόστος για μικρές-μεσαίες ποσότητες. 
  • Γρηγορότεροι χρόνοι παραγωγής. 
  • Μεταβλητά Δεδομένα. Η κάθε εκτύπωση μπορεί να είναι μοναδική. 
  • Άμεσο ψηφιακό δοκίμιο και γρήγορες διορθώσεις με σχεδόν μηδενικό κόστος. 
  • Μικρότερη φύρα, μιας και θεωρητικά, δεν απαιτούνται σκάρτα για να στρώσει η εκτύπωση. 
Οι  γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, το χαμηλό κόστος, η δυνατότητα προσωποποίησης των εντύπων και η μεγάλη ευκολία στην επανέκδοση ή στις μικρές αλλαγές των αρχείων είναι τα πλεονεκτήματα που καθιστούν την ψηφιακή εκτύπωση βέλτιστη και σίγουρη επιλογή.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
b2b Solutions Ε.Π.Ε.
Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία
Σπύρου Βρεττού 111
Τ.Κ.13671, Θέση "Πέτρα Λουτρό”
ΒΙ.ΠΕ. Αχαρνών, Aττική
210 8068120 info@b2bsolutions.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 086002102000
© 2024 B2B Solutions ΕΠΕ. All rights reserved.
Site by overron