ENGLISHΕλληνικά
ακολουθήστε μας

Εκτός από αφίσα: προβολή στο σημείο της αγοράς

 
Η δημιουργική προώθηση μέσα στα καταστήματα ήταν πάντα στο DNA των εμπορικών σημάτων και η αγορά είναι γόνιμη να τη δεχτεί περισσότερο από ποτέ. Τώρα είναι η εποχή για καινοτομία και νέες δημιουργικές προτάσεις.
 
Όσο περισσότερες θέσεις ή σημεία οπτικής επαφής και τοποθέτησης μπορούμε να εξασφαλίσουμε μέσα στο κατάστημα για τα προϊόντα μας, τόσο πιο πιθανό είναι οι αγοραστές όχι απλά να τα δουν, αλλά να τα παρατηρήσουν και τελικά να τα πάρουν από το ράφι. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Marketing του INSEAD Pierre Chandon, ο διπλασιασμός του αριθμού των σημείων οπτικής επαφής που έχουμε σε ένα κατάστημα αυξάνει την πιθανότητα η επωνυμία μας να γίνει αντιληπτή κατά σχεδόν 30%. Το αντίκτυπο που έχει αυτό στις πωλήσεις μπορεί να φέρει μια αύξηση κατά 10% έως 67%, σύμφωνα με τον ίδιο.


Stands

Ευρηματικές κατασκευές από μεγάλη επιλογή υλικών σε όλο το εύρος κόστους για κάθε προϋπολογισμό, που δημιουργούν προϊοντικές νησίδες σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίες μέσα στο κατάστημα, κοντά στην είσοδο ή δίπλα στα ταμεία. Μπορούν να σταθούν οπουδήποτε υπάρχει χώρος, και απαιτούν ελάχιστη συναρμολόγηση. Τα προϊόντα στα stands συχνά πωλούνται πολύ γρηγορότερα από αυτά που τοποθετούνται στο διάδρομο, επειδή οι αγοραστές τα βλέπουν πρώτα. Από νέα πιο ελαφρά και οικονομικά υλικά, με δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης που επιτρέπει την παραγωγή ακόμα και μικρού αριθμού τεμαχίων.


Shelf talkers 

Ή, χιουμοριστικά, "αν τα ράφια μιλούσαν". Στον περιορισμένο χώρο του ραφιού που διατίθεται για ένα προϊόν έπρεπε να βρεθούν έξυπνες λύσεις. Τα shelf talkers είναι επικολλούμενα μικρά, αλλά θαυματουργά καρτελάκια ραφιού με ενδιαφέροντα κοπτικά, για να τραβήξουν την προσοχή του καταναλωτή και παράλληλα να επικοινωνήσουν πολύ περισσότερη πληροφορία από όση θα επέτρεπε ο χώρος του ραφιού. Τα shelf talkers μας δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσουμε την επιφάνεια προβολής των προϊόντων μας πέρα από τον περιορισμένο χώρο της κύριας τοποθέτησής τους στο ράφι. Και μάλιστα στο σημείο που οι καταναλωτές παίρνουν την κρίσιμη απόφαση της αγοράς μιας μάρκας. Νέο λανσάρισμα, εκπτώσεις, επιπλέον ποσότητες, νέα χαρακτηριστικά, νέα κατηγορία, νέα γεύση και νέα συσκευασία είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε ένα δείκτη ραφιού με πολύ καλά αποτελέσματα.


Κρεμάστρες οροφής / Mobiles 

Δεν επιτρέπουν όλα τα καταστήματα να κρεμάσουμε πινακίδες από το ταβάνι, αλλά κάτι τέτοιο όχι μόνο μπορεί να τραβήξει το βλέμμα, αλλά μπορεί να κατευθύνει τους καταναλωτές προς μια αυθόρμητη και απρογραμμάτιστη αγορά της μάρκας. 


Floor Stickers

Αυτοκόλλητες, ευρηματικές σημάνσεις στο δάπεδο σηματοδοτούν το δρόμο και κατευθύνουν από τους γενικούς διαδρόμους ως το σημείο που θα βρουν οι καταναλωτές τη μάρκα στο ράφι. Τα αυτοκόλλητα εδάφους νέας γενιάς είναι ανθεκτικά, αντιολησθητικά, προσφέρουν εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και μπορούν να κοπούν σε απεριόριστα σχέδια και σχήματα.


Floor displays

Χωρίς να απιτούν τη ύπαρξη τοίχου, ή σταθερού σημείου σε ένα χώρο, οι αυτοστηριζόμενες κατασκευές στέκονται με δικούς τους μηχανισμούς εύκολα και γρήγορα στο πάτωμα και είναι ορατές σε σημεία υψηλής κυκλοφορίας μέσα στο κατάστημα, επικοινωνώντας στοιχεία της μάρκας ή υποστηρίζοντας παράλληλες προωθητικές ενέργειες. Και πάλι οι νέες τεχνολογίες  εκτύπωσης μας δίνουν τη δυνατότητα για πολλά υλικά και απεριόριστα σχήματα και κοπτικά.


Εξωτερικά Λάβαρα - Σημαίες

Προβάλλοντας προϊόντα σε χώρους στάθμευσης ή εισόδους, μπορούμε να βάλουμε την επωνυμία μας στην κορυφή της λίστας των αγοραστών, πριν ακόμα έρθουν σε επαφή με οποιοδήποτε προϊόν ανταγωνιστών μας.

Από τα παραπάνω υλικά μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο συνδυασμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων μας, στην ιδανική συνάρτηση κόστους, χρόνου και στόχου πρώθησης.
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
b2b Solutions Ε.Π.Ε.
Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία
Σπύρου Βρεττού 111
Τ.Κ.13671, Θέση "Πέτρα Λουτρό”
ΒΙ.ΠΕ. Αχαρνών, Aττική
210 8068120 info@b2bsolutions.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 086002102000
© 2024 B2B Solutions ΕΠΕ. All rights reserved.
Site by overron