ENGLISHΕλληνικά
ακολουθήστε μας

Μπορώ να τυπώσω ένα βιβλίο; Σε πόσα αντίτυπα; Τι χρειάζεται;

Γιατί να επιλέξετε την αυτοέκδοση;
Γνωρίζετε ότι το "Όσα παίρνει ο Άνεμος" της Μάργκαρετ Μίτσελ, παγκόσμιο μπεστ σέλερ όλων των εποχών απορρίφθηκε 38 φορές από εκδοτικούς οίκους της εποχής; Γνωρίζετε ότι 16 εκδοτικοί οίκοι αρνήθηκαν να εκδώσουν το Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ; Ακόμα και πιο πρόσφατα  J. K. Rowling και ο "Χάρρυ Πόττερ" της κρίθηκαν αδιάφοροι για έκδοση από 12 γνωστούς εκδοτικούς οίκους της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ ο Στέφεν Κινγκ και το βιβλίο του Carrie απορρίφθηκε 30 φορές προτού να μπορέσει να φτάσει στους αναγνώστες που το έκαναν μεγάλη εκδοτική επιτυχία;
Τα παραπάνω έρχονται ως απάντηση σε όσους κρίνουν τους συγγραφείς που αναζητούν την λύση στην αυτοέκδοση και συμπεράνουν ότι εφόσον δεν έχουν βρει κάποιο εκδοτικό οίκο, ίσως το έργο τους να μην αξίζει να διαβαστεί.

Στην b2b σας δίνουμε τη δυνατότητα να τυπώσετε το βιβλίο σας, όσες σελίδες ή λέξεις κι να είναι, στον αριθμό των αντιτύπων που επιθυμείτε, χωρίς μίνιμουμ ποσότητα, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς μικρά γράμματα, σε τιμή που θα σας κερδίσει, από την πρώτη σελίδα!

Με την υπηρεσία Print2Book Now μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας το βιβλίο σας τυπωμένο, ακόμα και σε 10 μόνο αντίτυπα, με δημιουργικό εξώφυλλο, σε πολύ καλή ποιότητα και σε πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς καμία δέσμευση. Το βιβλίο από τη στιγμή που τυπώνεται, ανήκει 100% σε εσάς, πνευματικά και κυριολεκτικά!

Πως θα μάθω πόσο κοστίζει να τυπώσω το βιβλίο μου στη b2b;
Στην b2b οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές γιατί λειτουργούμε σε αυτόν τον τομέα με εμπειρία πολλών ετών σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες με πολύ υψηλές απαιτήσεις. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας με την σοβαρότητα και σπουδαιότητα που του αξίζει.
1. Μας στέλνετε το βιβλίο σας σε ηλεκτρονική μορφή (ή ποιήματα, ή δοκίμιο ή σύγγραμμα κ.τ.λ.)
2. Μας αναφέρετε τον αριθμό των αντιτύπων που επιθυμείτε
3. Αν έχετε δικό σας δημιουργικό για το εξώφυλλο μας το στέλνετε επίσης.

Εμείς με το που θα παραλάβουμε το βιβλίο σας:
1. Θα το σελιδοποιήσουμε και θα υπολογίσουμε τον ακριβή αριθμό των σελίδων, χωρίς κανένα κόστος για εσάς!
2. Θα υπολογίσουμε το κόστος εκτύπωσης, στον αριθμό αντιτύπων που επιθυμείτε και θα σας στείλουμε προσφορά, μέσα σε λίγες μέρες.

Θα ξέρετε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα πόσες σελίδες θα είναι το βιβλίο σας, πόσο θα σας κοστίσει. Εφόσον επιλέξετε να προχωρήσετε μαζί μας αναλαμβάνουμε τη δημιουργική σχεδίαση του εξωφύλλου του βιβλίου σας, με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Και σας στέλνουμε δύο διαφορετικές προτάσεις εξωφύλλου για να διαλέξετε!

Επίσης, με ένα μικρό κόστος αναλαμβάνουμε τη διόρθωση και επιμέλεια του βιβλίου σας.

Αυτό είναι το Print2Book Now της b2b. Εύκολα και γρήγορα, χωρίς να περιμένετε μήνες για μια απάντηση από εκδοτικούς οίκους και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες που σας είναι άγνωστες και σας αγχώνουν. Έτσι, εσείς μένετε αφοσιωμένοι στην δημιουργία!

Τι συμβαίνει με τα συγγραφικά δικαιώματα;
Το βιβλίο σας να είναι 100% δικό σας. Τα αντίτυπα που θα παραλάβετε τα κοστολογείτε εσείς όσο επιθυμείτε και τα διαθέτετε όπου εσείς επιλέγετε, χωρίς δεσμεύσεις για πωλήσεις μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα "φαντάσματα" με μηδενική επισκεψιμότητα.  Έτσι, έχετε 100% τον έλεγχο της επιστροφής της επένδυσής σας.

Πως θα διαλέξω εξώφυλλο για το βιβλίο μου;
Στην b2b κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το βιβλίο που θα πάρετε στα χέρια σας  να αντανακλά 100% αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Το εξώφυλλο ενός βιβλίου είναι το πρώτο πράγμα που τραβά το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Πρέπει να τους κεντρίζει την φαντασία, να δημιουργεί την ανάγκη να ανοίξει ο πιθανός αναγνώστης το βιβλίο και να το ξεφυλλίσει.

Σε συζήτηση μαζί σας θα επιλέξουμε το θέμα ή τα θέματα που θα θέλετε να καλύπτει το εξώφυλλο του βιβλίου σας. Στη συνέχεια οι έμπειροι γραφίστες της b2b θα σας στείλουν μέσα σε λίγες μέρες 2 ολοκληρωμένες προτάσεις για να επιλέξετε αυτή που εκφράζει εσάς και το περιεχόμενο του βιβλίου σας καλύτερα.

Πόσα αντίτυπα μπορώ να τυπώσω;
Μπορείτε να τυπώσετε όσα αντίτυπα χρειάζεστε χωρίς ελάχιστη ποσότητα, χωρίς κόστη για υπηρεσίες που δεν έχετε ανάγκη και χωρίς να ανησυχείτε αν χρειάζεστε περισσότερα αντίτυπα μετά από λίγο καιρό ή αν στην πορεία διαπιστώσετε ότι το βιβλίο σας είχε μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που περιμένατε.

Μόλις σας τελειώσουν τα αντίτυπα που τυπώσατε, με ένα μόνο τηλεφώνημα μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον την ποσότητα βιβλίων που χρειάζεστε, χωρίς να χρειαστεί να εμπλακείτε καθόλου στην επανεκτύπωση!

Τι επιπλέον μπορούμε να κάνουμε για εσάς;
Μπορούμε να εκδώσουμε νούμερο ISBN για το βιβλίο σας, υπηρεσία που παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, απαραίτητο για την καταχώριση του βιβλίου σας στο ηλεκτρονικό αρχείο της Εθνικής Βιβλιοθήκης με τις εκδόσεις όλων των βιβλίων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
b2b Solutions Ε.Π.Ε.
Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία
Σπύρου Βρεττού 111
Τ.Κ.13671, Θέση "Πέτρα Λουτρό”
ΒΙ.ΠΕ. Αχαρνών, Aττική
210 8068120
210 8067854
210 2790952
210 8060567
info@b2bsolutions.gr
© 2019 B2B Solutions ΕΠΕ. All rights reserved.
Site by overron